Ilmoitus/ muistutus. SEAn tämän kevään hienon turun sarjan kruunaa Sergio Corbuccin klassinen Django.
20.45 elokuvateatteri Thalia, Hansakortteli.
Ilmoitus/ muistutus. SEAn tämän kevään hienon turun sarjan kruunaa Sergio Corbuccin klassinen Django.
Vähän haalistunut mutta katsottava printti ja mikä tärkeintä, sensuroimaton (restaurointi by Flash) toisin kuin jotkut leffakerhoissa kiertäneet versiot. T J Lehdon "mahtavaa" videosuomennosta on yllättäen käytetty myös teatteriversiossa.
Onko Django ollut suomessa teattereissa = onko siitä julistetta?
Joo, niin myöhään kuin 1984, jolloin se lopulta pääsi läpi sensuurista (oltuaan ensin vuosia videolevityksessä) pienillä leikkauksilla ja K16-ikärajalla. Teatterilevitys meni multa täysin ohi, mutta muistan että Django oli 80-luvulla aika yleinen nimi elokuvakerhojen sarjoissa. Varmaan leffalle on julistekin tehty, mutta en ole ikinä nähnyt sitä eikä Elokuva-arkiston kokoelmista löydy.
Lauri Lehtinen (24.4.2005 17:47)Varmaan leffalle on julistekin tehty, mutta en ole ikinä nähnyt sitä eikä Elokuva-arkiston kokoelmista löydy.
Vaikka kuinka muistelen niin en saa mitään visuaalista mielikuvaa Suomi-julisteen näkemisestä, taisit kyllä sanoa nähneesi sellaisen mutta päätyikö se lasikaappiin? Whatever...
Omasta kokoelmistani löytyy Djangon suomijuliste. Muistaakseni Lito-Print Oy:n (Espoo) painama. Koko on se tavallinen 40 x 60 vai onko kyseessä kenties uusintakierrokselle tai videomarkkinointiin tarkoitettu juliste? Julisteessa sama kuva kuin FIx nauhan kannessa.
Tulihan käytyä. Djangon näkeminen filmiltä oli tietysti hienoa, mutta esitystilanne itsessään ei ollut lainkaan optimaalinen. Yritä siinä sitten nauttia elokuvasta ja eläytyä tunnelmaan, kun selän takana on vähän väliä joku hirnumassa ja kihertämässä. Okei, ymmärrän hyvin, että enkkudubbaus on jäykkää ja repliikeissä on ajoittain tahatonta hupsuutta, mutta esimerkiksi korvanleikkauskohtauksen tai Gatlingin esiinottamisen riemastuttavan komedialliset piirteet eivät auenneet ollenkaan. Ihme meininkiä.
C.W. Leadbeater (25.4.2005 23:59)Yritä siinä sitten nauttia elokuvasta ja eläytyä tunnelmaan, kun selän takana on vähän väliä joku hirnumassa ja kihertämässä. Okei, ymmärrän hyvin, että enkkudubbaus on jäykkää ja repliikeissä on ajoittain tahatonta hupsuutta, mutta esimerkiksi korvanleikkauskohtauksen tai Gatlingin esiinottamisen riemastuttavan komedialliset piirteet eivät auenneet ollenkaan. Ihme meininkiä.
Ainakaan Hesan spagunäytöksissä ei häiriköitä ole pahemmin näkynyt. Itse asiassa nyt ei tule mieleen ainuttakaan, vaikka joissain elokuvissa olisikin ollut potentiaalia.
JMustonen (26.4.2005 00:07)Johtuuko Orionin seesteinen rauhallisuus sitten hyvästä tuurista, sivistyneistä katsojista, vai onko Orioniin muovautunut jonkinlainen sisäinen koodi, että jos häiritset näytöstä, saat viimeistään rappukäytävässä tai Eerikin pippurin edessä turpaan, sitä en tiedä.
JMustonen (26.4.2005 01:07)Johtuuko Orionin seesteinen rauhallisuus sitten hyvästä tuurista, sivistyneistä katsojista, vai onko Orioniin muovautunut jonkinlainen sisäinen koodi, että jos häiritset näytöstä, saat viimeistään rappukäytävässä tai Eerikin pippurin edessä turpaan, sitä en tiedä.
Lazer (26.4.2005 10:29)Nosferatu, jossa osa yleisöstä hekotti vähän väliä.